Tack alla för en fantastisk kväll, med underbar musik och skönsång samt en publik som inte kunde sitta still i raderna. Soppan och punschen var goda, alla var glada och vi tackar Kolonien för att de klämde in oss mellan Senegal, Japan och Indien. =)

Välkommen

  • Biljetter

    50 kr/biljett + 100 kr/medlemskap i föreningen Kultur på Gårdemyr
    Gratis inträde upp t.o.m. 17 år

    Beställ HÄR!

Härligt samspel och eget sound. Världsmusik möter reggae!

Kolla gärna in hemsidan eller lyssna på soundcloud.
Erik Rask – gitarr, bas och sång
Arvid Rask – gitarr, mandola och sång
Mischa Grind – slagverk och sång
Anna Möller – fiol och sång

Bröderna Erik och Arvid Rask hade tidigare spelat ihop med Mischa Grind under namnet Clockwise, men efter ett par semestrar på sommarstället i Halland tillsammans med kusinen Anna Möller började en ny idé sakta växa fram. Och när erbjudandet att spela på en festival på Zanzibar kom, så följde Anna med.

Tanken var egentligen att bara göra en enda spelning, men när de gick av scenen fick de två nya erbjudanden om gig, som i sin tur ledde till ännu fler konserter. Det blev en månadslång vistelse i landet, vilket gav tid för de fyra bandmedlemmarna att skriva sina första låtar ihop.

Vad som först förenade bandet var deras gemensamma intresse för politik och vikten de alla lade i texterna, som ur ett brett perspektiv lägger sig i samhället och ställer frågor om sökande, omställning och livets kärna. Samt kärleken till folk, pop och roots musik, ur vilken de hämtade mycket av sin inspiration.
Med Annas röst och fiol adderat hittade så Koloniens karaktäristiska musik och stämsång hem.